Més de 400 persones van assistir a la presentació de la candidatura a l’alcaldia d’Enric Llorca, en la que va assegurar: “Tinc la mateixa il·lusió empenta que el primer dia i molta més experiència”. Miquel Iceta va assegurar que “no us el podeu deixar escapar”

Més de 400 persones van acompanyar Enric Llorca durant l’acte de presentació de la seva candidatura a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Entre els assistents destacaven el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, alcaldes com el de Cornellà, Antonio Balmón, o Viladecans, Carles Ruiz, diputats al Congrés, com José Zaragoza, i una nodrida representació del teixit associatiu de Sant Andreu de la Barca.

Durant el seu discurs, Llorca va assegurar que “em torno a presentar a les eleccions perquè estimo Sant Andreu, perquè tinc la mateixa il·lusió i empenta que el primer dia i molta més experiència”.

Llorca va subratllar la feina feta pels socialistes al capdavant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i va assegurar que “una ciutat és un ens viu, que s’ha d’adaptar als nous temps o a les noves necessitats, mai no està acabada i tenim idees, projecte i il·lusió per continuar desenvolupant Sant Andreu”.

El candidat socialista va destacar que “necessitem estabilitat, seguretat i empenta per continuar transformant la ciutat, tres elements que garantim els socialistes”.

La justícia social i la lluita contra les desigualtats són dos elements marcats a l’adn dels socialistes, segons Llorca, “i continuarem apostant i treballant per ells”.

“Nosaltres estem orgullosos del que som, som socialistes, i no amaguem les nostres sigles com fan d’altres” ha dit Llorca, que s’ha mostrat satisfet d’incorporar a la seva llista electoral a persones del teixit associatiu de Sant Andreu “perquè tots sumem”.

De la seva banda, el primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, va instar als assistents a l’acte “a no deixar-vos perdre aquest alcalde”.

Iceta va recordar i posar el valor “l’esforç titànic” que va fer Llorca “per mantenir la convivència i evitar que ningú posés les seves mans sobre l’escola i aprofitar-la en benefici propi”.

“Vam tenir la sort de tenir al capdavant de l’Ajuntament a una persona cabal, sensata, respectuosa i que sap que el valor més preuat d’una societat és la convivència”, va dir Iceta, que va afegir que “hi ha persones que les que els agrada atiar el foc, nosaltres quan veiem un foc som com bombers, ens agrada apagar-ho”.

Iceta va destacar que “els socialistes a Sant Andreu de la Barca es presenten amb una gestió” i va assegurar que “si sabeu que teniu el millor alcalde del món, per què els posareu en risc ara”.

“Heu de votar en defensa pròpia, pel vostre propi interès, perquè paga la pena continuar amb la feina feta” va dir Iceta, que va destacar que “és fonamental tenir majories clares i tenir persones que sàpiguen dialogar i que tinguin capacitat per pacte amb d’altres”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here