La pista de l’escola Sant Ildefons a Cornellà, va omplir-se per escoltar les propostes de present i futur dels i les socialistes

José Zaragoza va assegurar als i les presents que “no renunciarem mai a les nostres idees, mai ens rendirem en la lluita per protegir al més dèbil”. A més, el diputat i candidat número 4 a les llistes del PSC ha recordat que “necessitem la força suficient per no haver de dependre de ningú. Ens juguem el futur i no volem a aquestes dretes que pacten amb Abascal”.

Per Zaragoza és urgent “que no guanyin els que fan de la mentida el seu dia a dia i aquest país retrocedeixi 40 anys, que és el que volen”. En aquest sentit ha recordat que “els i les socialistes no ens rendim com ho demostra cada dia al capdavant de la seva ciutat Antonio Balmón”.

L’alcalde de Cornellà i candidat socialista a les municipals Antonio Balmón, va insistir en que “hem de servir per construir, avançar i això es fa pactant, dialogant. Pactant amb la ciutadania, donant respostes”.

Per l’alcalde “tenim la possibilitat de corregir les desigualtats i treballar pel benestar des de l’esquerra” i per això “volem parlar de responsabilitat enfront del populisme i l’ultradreta. La política ha de ser espai comú que construeixi i no destrueixi”.

Balmón va acabar el seu discurs declarant que “els i les socialistes volem que ningú es quedi enrere i per això treballem!”

La candidata socialista al Congrés, Meritxell Batet va expressar el compromís que “no ens resignarem, volem mirar al món i recupera la Catalunya admirada i reconeguda”.

En aquest sentit, va recordar que “els i les socialistes hem fet més per aquest país en uns mesos que el PP en 8 anys al govern”.

Per Batet la situació és clara de cara a les eleccions del 28 d’abril: “ o governa Pedro Sánchez o la dreta; o mirem al futur o retrocedim en drets i oportunitats” i ha assegurat que “no ens mereixem que governi qui ha trencat aquesta societat i ha fet que retrocedim en drets, no ens ho podem permetre”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here