Inés Arrimadas assegura que les “agressions al constitucionalisme” son la dinàmica habitual dels darrers anys a Catalunya

Ciutadans (Cs) denuncia que en l’obertura de la campanya electoral, la matinada de dijous, els militants i simpatitzants del partit a Santa Coloma de Cervelló van patir “atacs” durant l’enganxada de cartells. “Un grup de totalitaris els va amenaçar de mort i els va destrossar el material”, ha explicat la líder de la formació taronja, Inés Arrimadas.

Segons la cap de llista per Barcelona, l’episodi de Santa Coloma de Cervelló, juntament amb el de dijous al migdia a la UAB són “una mostra més del que el constitucionalisme ha de patir a Catalunya”. Arrimadas assegura que aquesta és la “dinàmica habitual” de les darreres dècades i no només en campanya electoral, amb “persecució, agressions i amenaces” al constitucionalisme amb “l’aval”, diu, del Govern.

El portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, ha compartit justament al seu perfil a Twitter un vídeo de l’inici de campanya de Cs a Santa Coloma de Cervelló, en el que membres del partit mostren cartells de la formació taronja trencats: “Tres minuts ens han durat els cartells”, explica la dona que apareix a les imatges.

Carrizosa assegura a la seva piulada que el “feixisme independentista” intenta “coaccionar companys valents en campanya”. Al vídeo compartit pel portaveu taronja s’escolten crits llunyans amenaçadors: “Us matarem!”. Per Carrizosa, “Cs és l’única garantia que Pedro Sánchez no pacti amb l’independentisme”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here