Aquest 23 d’abril ha servit per donar inici a la Jordiada 2019 de Cornellà, l’any del 100 aniversari del naixement de Teresa Pàmies, escriptora i periodista, a la qual enguany la Comissió de la Jordiada ha volgut retre homenatge

Aquest Sant Jordi la cercavila de la Jordiada ha recorregut el barri Centre fins al Castell de Cornellà, on s’ha dut a terme l’acte de presentació de la XXVII Jordiada, amb pregó a càrrec de l’Agrupació Sardanista de Cornellà amb motiu del 50è aniversari de l’entitat.

Durant dues setmanes, la Jordiada, organitzada per entitats de la ciutat per donar molta més dimensió a la festa de Sant Jordi, seguirà oferint activitats i espectacles de promoció de la cultura popular de tradició catalana a la ciutat, que culminen el 5 de maig amb la XXVII Festa de Cultura Popular al parc de Can Mercader.

Durant tot el dia, el parc de Can Mercader s’omplirà d’activitats: parades de llibres i roses, jocs infantils, actuacions, un dinar popular, mostres d’artesania i d’oficis i la presència de la cultura popular i tradicional catalana expressada per les diferents entitats que hi prenen part.

Us podeu descarregar aquí la programació completa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here