El 3, 4 i 5 de juny, a la Plaça Blanes del Prat de Llobregat, l’AGT [Associació de Gastronomia i Turisme] i l’Ajuntament del Prat tornen a organitzar el Fira Tapa Carxofa Prat, per intentar superar les més d’11.000 tapes consumides l’edició de 2018

Arriba la sisena edició del Fira Tapa Carxofa plena de gastronomia i cultura. L’activitat és una referència entre les diferents iniciatives que s’han organitzat durant els mesos de març i abril en el marc de les Festes de la Carxofa Prat: el Març Gastronòmic, l’Escarxofa & Jazz i la Carxofada Popular.

L’esdeveniment torna a reunir a un bon grapat de restauradors del Prat, 10 participants i més de 20 tapes amb Carxofa Prat i productes de temporada, que tornaran a donar valor a les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat. Fingers, arrossos, botifarra, ropa vieja, quesadilla: aquests i molts més ingredients acompanyaran a la Carxofa Prat en la seva festa major gastronòmica.

Els amants d’aquest producte, tant del Prat com de tota l’Àrea Metropolitana de Barcelona, segur que contribuiran a superar les 11.000 tapes venudes a l’edició de 2018.

Gastronomia #CarxofaPrat & Cultura

L’espai també serà un punt de trobada de la cultura local. Castellers, tallers infantils de gastronomia, es barrejaran amb diferents actuacions en directe i una ruta amb bicicleta pels camps del Parc Agrari que acabarà al FiraTapa Carxofa Prat.

Tap Station San Miguel al FiraTapa

Aterra de nou el Tap Station aterra al Fira Tapa Carxofa Prat oferint-nos fins a sis varietats de cervesa de barril, dissenyades pels mestres cervesers de San Miguel i inspirades en diferents ciutats del món, amb l’oportunitat de maridar-les amb les diferents tapes amb Carxofa Prat que trobareu a Plaça Blanes.

Sant Just Desvern, ciutat convidada

Amb l’objectiu de trobar aliats a la comarca que ajudin a conservar, difondre i incentivar el consum dels productes que formen part de l’ADN gastronòmic de la comarca del Baix Llobregat, l’AGT convida el 2019 a Sant Just Desvern a participar del Fira Tapa Carxofa Prat, una ciutat del Baix Llobregat, que està portant a terme diferents iniciatives gastronòmiques que reforcen l’aposta pel producte del Parc Agrari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here