De 10.30h a 21h, la rambla del Carme d’Esplugues acull 67 comerços i serveis locals a Firesplugues, el certamen biennal que reflecteix la riquesa comercial i de serveis de la ciutat

Es tracta de la 18a edició d’una fira que, a més de convidar a passejar i observar un ampli ventall d’oferta local, també ofereix un seguit d’activitats de dinamització i espectacles per gaudir a l’aire lliure, com una nova edició de la Passarel·la de Moda.

Els establiments participants de la Fira tenen un espai a l’escenari de la plaça Gandhi per mostrar els seus productes i serveis.

A l’estand institucional interactiu (d’innovació, tecnologia i ciència) hi ha un espai en què es desenvolupen tallers de robòtica i de maker pensats per infants de 7 a 12 anys. També es podrà construir un gran skyline d’Esplugues amb peces Lego.

D’altra banda i coincidint amb l’esdeveniment, s’està realitzant la votació final del Pressupost Participatiu 2019 per conèixer en quin o quins projectes s’invertiran 280.000 € del pressupost municipal d’enguany.

La Policia Local disposa d’un espai on organitza el parc infantil d’educació viària per a vehicles sense motor, amb la finalitat que els infants es familiaritzin amb les normes de circulació.

Per la seva banda, l’Escola de Ceràmica Municipal i els Museus, tampoc es perden la gran festa del comerç i ofereixen un taller infantil de ceràmica.

Cal destacar també, que Esplugues TV fa el seguiment de la jornada amb entrevistes, reportatges i actuacions que es podran veure en diferit, a les 23 h.

Consulta el programa aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here