El Partit Socialista va ser la força més votada al Baix Llobregat a les passades eleccions generals. En vista de les eleccions municipals del proper 26 de maig els alcaldes i les alcaldesses socialistes valoren positivament el resultat i ho veuen com una possibilitat d’avanç del partit a la comarca.

Els alcaldes i alcaldesses de la comarca han titllat d’ ”impuls a la justícia social i al progrés” aquesta victòria. Antoni Poveda, el primer secretari, ha afegit que “la victòria de Pedro Sánchez és una oportunitat per al Baix Llobregat, tenir un govern socialista al capdavant de l’estat influirà positivament a fer avançar la nostra comarca”.

També han destacat que “durant aquests anys hem tingut serveis i infraestructures paralitzades, hem patit governs de dretes que han deixat de banda les necessitats dels baixllobregatins i baixllobregatines. No ha estat fins a l’arribada de Pedro Sánchez al govern que hem pogut tornar a progressar”.

Han lamentat en aquest sentit la manca de gestió del govern de Catalunya. Han comentat que “ERC i PdeCat han abandonat la gestió a Catalunya deixant de banda temes bàsics. Com per exemple, que actualment ens trobem amb la implementació de la llei d’inclusió a l’educació que no s’ha acompanyat de cap tipus de recurs, amb el que està generant problemes a les escoles”

Per últims, els i les alcaldesses han volgut destacar l’àmplia participació de les passades eleccions a la comarca i han desitjat que per a les municipals del proper 26 de maig sigui una mobilització similar.

 

Font: baixllobregatí.socialistes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here