Comissions Obreres del Baix Llobregat i la Fundació Esperanzah valoren positivament la primera edició de la Caminada pel Treball Digne i l’Economia Solidària que va celebrar-se el passat diumenge. Van participar-hi prop de 300 i han predominat en totes les activitats els valors de la transformació social i la solidaritat.

Josep Maria Romero, secretari de CCOO del  Baix Llobregat ha expressat que “aquesta primera edició ens ha permès visibilitzar un espai molt nostre com és el riu Llobregat i el valor del treball a una comarca que no s’entén sense la seva aportació fonamental. També hem volgut reivindicar l’aposta per avançar en una economia verda i un canvi de model productiu que incorpori el nostre entorn natural i patrimoni cultural”

Per altra banda, Óscar Rando, coordinador d’Esperanzah ha destacat que “valorem molt positivament el treball en xarxa amb altres entitats i actors socials de la comarca. Li donarem continuïtat perquè els valors de la transformació social han de tenir presència destacada al Baix Llobregat i necessitem donar suport i visibilitat a molts projectes socials que necessiten d’impulsos potents com La Caminada”

Han agraït també les persones que han participat i han contribuït a l’èxit d’aquesta primera edició, en especial a l’Ajuntament de Sant Boi que n’era l’amfitrió i també al de Cornellà i Sant Feliu a més de l’empresa ACSA-Sorigué per la seva contribució activa i suport incondicional al projecte.

Alhora han agraït a les altres entitats que han participat en l’organització de la iniciativa: El Consell Comarcal, a l’ATM, a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, a AGBAR, a Cuina Justa, a Frutas Antonio, a l’Associació Pastinaca, al FAR, al Centre d’Estudis Comarcals o al Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

Font: CCOO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here