Aquesta primavera el Festival Altaveu de Sant Boi inicia el seu cicle documental amb el nom Altaveu al Cinema.

Amb aquesta proposta es pretén que el Festival creixi més enllà dels escenaris. És un cicle de cinema musical per a que diferents tipus de públic puguin fer l’exercici cultural de compartir punts de vista i entendre el valor de la música popular contemporània. És una iniciativa organitzada per l’Ajuntament i els Cinemes Can Castellet.

Els dijous d’entre el 2 de maig i el 4 de juliol es projectaran 10 films que s’acompanyaran amb un fòrum amb l’assistència de convidats en directe. El cicle va iniciar-se amb la projecció de “la gent no s’adona del poder que té” sobre els 30 anys d’història del festival, amb la presència dels directors, Xavier Puig i Ramon Fransoy.

Cada projecció anirà seguida d’un fòrum amb convidats que comentaran les pel·lícules amb el públic: Reyes Torío, fundadora del grup Dinamita pa los pollos i els artistes santboians Toni Solà, Morsa Punxadiscos i Toni Juárez entre d’altres.

Paral·lelament, segueix fins a finals de maig el viatge del festival pels barris amb actuacions en format de concert aperitiu. Altaveu als Barris és el preludi de la 31 edició del certament que tindrà lloc al més de setembre.

La propera pel·lícula que es projectarà serà: “Gimme Danger de Jim Jarmusch. Per a veure la programació completa feu clic aquí.

 

Font: santboi.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here