La companyia preveu acomiadar 53 de les 61 persones de la plantilla

Comissions Obreres (CCOO) ha rebutjat l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) presentat per la direcció de Total Petrochemicals per acomiadar gairebé la totalitat de la plantilla del Prat de Llobregat. Segons ha fet públic el sindicat, el passat dia 2 de maig l’empresa va anunciar la intenció de rescindir els contractes de 53 dels 61 treballadors, fet que interpreten com el pas previ a desmantellar la planta.

En un comunicat, CCOO critica que l’empresa s’escuda en la baixada de vendes de polietilè a nivell mundial i en la disminució de la capacitat de producció de la planta del Prat.

CCOO també assegura que la companyia argumenta les dificultats d’ampliació amb què es troba degut al Pla General Metropolità, el qual situa l’empresa dins la zona de servei del Port, fet que li impedeix construir. El sindicat s’oposa en rodó a aquests arguments i adverteix que l’ERO “suposa el tancament i la pèrdua d’una indústria d’alt nivell tecnològic amb la consegüent pèrdua d’ocupació”. Finalment, fa una crida a les administracions per reconduir l’expedient d’ocupació.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here