En la sessió del darrer ple ordinari d’Esplugues celebrat el passat 15 de vaig va aprovar-se inicialment per amplia majoria la modificació puntual del PGM en ‘àmbit de l’Hospital Sant Joan de Déu, Edifici Psiquatria (ITAKA) i antic Edifici Docent, per encabir el nou Pediatric Cancer Center.

Hi ha votat a favor tot el consistori, a excepció de la regidora de la CUP que s’ha abstingut i el regidor no adscrit Albert Comellas que no ha votat en aquest dictamen.

El document està promogut per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i per l’hospital a fi i efecte de poder connectar el Pediatric Cancer amb l’actual edifici de l’Hospital Sant Joan de Déu, mitjançant una passera, per a poder establir sinergies i fer ús dels recursos físics existents al hospital.

El darrer ple de la legislatura ha servit també per donar compte de l’estat d’excussió del pressupost municipal vigent del municipi i per aprovar la moció, per unanimitat, del regidor no adscrit Albert Comellas per reservar un espai de l’àmbit públic destinat a la memòria de Neus Català.

 

Font: Esplugues.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here