A partir del 27 de maig, la Carretera de Molins de Rei passarà a ser d’un sol sentit entre la Bàscula i el Passeig del Terraplè. El motiu son les obres de renovació que duraran vuit mesos en aquest tram i comportaran nombroses afectacions. Tots els vehicles que vulguin dirigir-se direcció Sant Feliu de Llobregat hauran d’utilitzar l’itinerari alternatiu habilitat.

 Els propers vuit mesos, es faran obres de la reforma de l’avinguda València i Barcelona en el marc d’un projecte estratègic de renovació d’una de les artèries principals de la vila i que s’executarà en diferents fases. La primera, és la que compren el tram entre el Passeig del Terraplè i el carrer de Josep Folquer, inclosa la plaça de la Bàscula.

El projecte va ser aprovat per votació popular el passat 2017. El 35,74% dels 1854 vots van apostar per una reforma que ampliés les voreres, imposant-se a les opcions alternatives. El projecte l’ha impulsat l’Àrea Metropolitana de Barcelona i té un pressupost de 2.088.529,44 euros.

Es recomana  que s’eviti l’ús del vehicle privat per moure’s per Molins de Rei. Tot i així, sempre hi haurà un carril hàbil per circular en direcció Quatre Camins, pel que fa direcció Sant Feliu de Llobregat s’haurà d’utilitzar l’itinerari alternatiu de Verge del Pilar i Felip Canalías. En relació a l’accés a l’estació de RENFE, se’n garanteix l’accés amb vehicle privat en tot moment. Les zones d’aparcament de zona blava queden desplaçades al carrer Verge del Pilar. El transport públic també es veurà afectat per les obres i els busos modificaran els seus recorreguts, igual que també es ressituaran els contenidors de brossa.

L’horari d’obres serà de 8h a 18h i alguns dissabtes al matí. Mentre duri, s’instal·larà un enllumenat provisional. L’Ajuntament s’encarregarà d’informar puntualment de l’evolució de les obres.

 

Font: Aj.Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here