El president va assistitr a la inauguració del certamen, que enguany ha celebrat la seva 43a edició

El president de la Generalitat, Quim Torra, va assistir dissabte al matí a la inauguració de la 43a edició de l’Exposició de Cireres de Sant Climent de Llobregat.

Torra va aprofitar el fet que aquesta setmana s’hagi entregat la Creu de Sant Jordi a la Federació Catalana d’Entitats Corals per remarcar el paper que juguen les entitats catalanes. “En moments foscos hem sobreviscut gràcies al teixit associatiu”, va explicar el president, tot volent agrair el rol que juguen “en la millora del país”.

Posteriorment, Les Corals Infantils “Estol”, “Diapasó” i la Coral “La Vall” van interpretar la sardana “Per Cireres Sant Climent!”, i tot seguit, davant de l’Exposició es va celebrar el Ball de l’Aniversari dels Gegants de Catalunya, el Ball de Gitanes, i finalment un Cercavila dels Grallers “Xarrups”, “ Els Ginjolers” i l’Escola de Grallers de Sitges, per l’espai firal.

El Cercavila va acompanyar les autoritats fins al Casal de Cultura, a la presentació de la ceràmica commemorativa de la Ciutat Gegantera, i la darrera ballada dels Gegants de Catalunya a Sant Climent.

Desorés de tot un cap de setmana ple d’activitats, concursos, cireres, pagesia, gastronomia i festa, Sant Climent va acomiadar aquesta 43a edició de l’Exposició de Cireres amb un castell de focs.

Font: ACN i Ajuntament de Sant Climent Imatge: @QuimTorraiPla

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here