La síndica de Greuges de Sant Boi, Dolors Vallejo, i el Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, han signat divendres 17 de maig un conveni en què actualitzen la col·laboració que mantenen les dues institucions des del 2004.

Aquest conveni té com a objectiu evitar duplicitats, aprofitar sinergies i recursos i millorar el servei de defensa de drets i facilitar l’accés a la ciutadania.

D’acord amb aquet conveni, quan algú presenti una queixa al Síndic de Greuges de Catalunya, aquest informarà de la possibilitat de presentar-la davant la Síndica Municipal de Sant Boi. Alhora, aquesta, farà arribar primer les queixes que afectin a les administracions fora de l’àmbit municipal.

L’acord també indica que la Síndica de Sant Boi pot participar en la capacitat d’iniciativa normativa que la llei reconeix al Síndic de Greuges de Catalunya.

És un acord que va signar-se per primera vegada l’any 2004 amb la voluntat de guanyar eficiència en la tasca que realitzen i el compromís de defensar els drets de proximitat. Aquest conveni dura 4 anys.

 

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here