El proper dijous 30 de maig, els treballadors i treballadores de Total Petrochemicals, al Prat de Llobregat, han convocat vaga en resposta a l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) presentat per l’empresa, que suposa el tancament de la mateixa i el trasllat de la producció a les dues plantes que té la multinacional a França.

En el centre de Total Petrochemicals del Prat de Llobregat treballen 63 persones que es dediquen a la fabricació de poliestirè.

Coincidint amb la jornada de vaga, els treballadors/es realitzaran dues concentracions a Barcelona dijous. La primera serà de 10 a 11 hores al Consolat General de França (Ronda Universitat, 22 bis) i la segona de 12 a 13 hores a la Cambra de Comerç de França (Passeig de Gràcia, 2).

CCOO pretén amb aquestes accions cridar l’atenció de l’opinió pública per la injusta decisió de l’empresa, que malgrat que la planta del Prat de Llobregat sigui rendible, ha decidit deslocalitzar la producció a França.

CCOO insisteix en buscar una solució que no passi per la destrucció de 63 llocs de treball i per a això farà servir les eines necessàries per a evitar-ho.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here