La 39a Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat arriba amb diversitat de propostes per reivindicar la importància de l’agricultura i de la cirera

Aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny, Torrelles de Llobregat es tornarà a engalanar per gaudir de la seva festa més popular: la Festa de la Cirera, que enguany arribarà a la seva trenta-novena edició. A la roda de premsa de presentació de la celebració, l’alcaldessa accidental Isabel Martínez ha destacat la importància de la festa, la gran implicació del teixit associatiu torrellenc i el desig de compartir amb totes les persones visitants les cireres, símbols i productes estrella del municipi.

La primera novetat de la 39a Festa de la Cirera serà l’aterratge dels jocs d’escapisme. El poble se sumarà a la moda d’endinsar-se en un espai tancat i intentarà escapar en menys de deu minuts. El dissabte 1 de juny, al matí, el repte serà pels menuts, que hauran d’intentar sortir de l’Escape Room Obsidiana, on es convertiran en petits exploradors buscant un valuós tresor.

El dissabte, a la tarda, serà el torn dels grans amb l’Escape Room Ikal i el desafiament de trobar una poderosa pedra màgica dins un temple maia. La segona novetat es viurà el diumenge 2 de juny, a la tarda, amb un espectacle d’humor a càrrec d’en Peyu, que oferirà un recull dels seus millors textos.

‘Som de Torrelles! D’allà on tenim les millors cireres!’

La 39a Festa de la Cirera inclourà també un dels mercats de venda de cireres més grans de la zona de Barcelona, una fira d’artesania i productes de proximitat, una mostra d’arts i oficis i una nova edició de l’Exposició de Cireres. “Enguany, l’Exposició de Cireres se centrarà en el 90è aniversari de l’Ateneu Torrellenc i posarà en valor els seus quasi cent anys d’història” ha explicat avui el tècnic de Cultura Xavier Navarrete. Així mateix, les persones amants de la gastronomia podran gaudir de la 12a Ruta Gastronòmica i les aficionades a la música vibraran amb Balahits i l’Orquestra Mitjanit.

Finalment, hi haurà passejades per l’entorn, animació infantil i moltes propostes més per continuar reivindicant el paper de la pagesia, productora de béns indispensables i mantenidora del paisatge i de l’agricultura, i celebrant la importància d’aquesta deliciosa fruita vermella que dona el tret de sortida a l’estiu torrellenc.

Font: Ajuntament de Torrelles

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here