El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha tornat a denunciar la manca d’efectius a la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS). En un comunicat, i a tall d’exemple, assegura que durant la setmana passada la comissaria del Prat de Llobregat només va comptar amb sis agents per cobrir tot el servei del torn de nit.

Una manca d’efectius, destaquen, que en aquest cas es va traduir en el fet que un municipi de més de 60.000 habitants com és el Prat només comptés amb una patrulla unipersonal. “És una situació totalment vergonyosa i lamentable”, afegeixen al comunicat. Per tot això, el sindicat ha reclamat “solucions immediates” perquè els Mossos “no poden seguir treballant en aquestes condicions”.

El sindicat SAP-FEPOL lamenta que aquesta precarietat no només afecta la comissaria del Prat. Aquí, apuntem que diumenge passat es va fer arribar un missatge a totes les comissaries de la RPMS informant que qualsevol patrulla podria ser comissionada a qualsevol indret de la tota la regió policial per la manca d’efectius.

Al comunicat, el sindicat policial diu estar “cansat” de denunciar aquestes situacions i que “ningú reaccioni”. “És absolutament desolador intentar donar seguretat a la ciutadania si no es poden muntar patrulles i més encara que quan surten a patrullar o facin sabent que, en cas de situació complicada, no hi haurà recolzament”, afegeixen.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here