L’Ajuntament de Castelldefels i l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) han renovat formalment l’acord signat el 2016 per al suport d’una incubadora que fomenta empreses fotòniques de la zona

Aquest acord subratlla el compromís continuat de la ciutat de donar suport a l’Institut en la creació i el desenvolupament de noves empreses a Castelldefels, ajudant la regió a atraure talent i inversió, crear noves oportunitats per als graduats, augmentar la demanda de R+D+I i crear riquesa. , entre altres beneficis.

“Estem agraïts al suport continu de l’Ajuntament. Tant, l’Ajuntament com l’ICFO tenen la visió compartida sobre la importància de la recerca capdavantera i la seva traducció al creixement econòmic, l’atracció de talent i la creació d’ocupació de qualitat a Castelldefels”, expressen des de el centre, ubicat al Campus de la UPC a Castelldefels.

“Aquest suport de la ciutat de Castelldefels és fonamental per permetre a l’ICFO actuar com a accelerador tecnològic enfocat a donar suport als emprenedors des del principi de la seva idea de negoci, fent que els projectes es converteixin en empreses tecnològiques d’èxit que prenen tecnologies fotòniques des del laboratori fins al mercat”.

Un dels últims spin-off de l’ICFO, QuSide, va ser el beneficiari del programa. En aquest punt hi ha una empresa d’alta tecnologia en ràpid creixement que dóna feina a una dotzena de persones i té la seva seu a Castelldefels. És un exemple perfecte de l’important impacte que pot tenir el programa a la ciutat.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here