El PSC i Ciutadans han arribat a un acord per governar a Sant Andreu de la Barca durant el pròxim mandat, repetint d’aquesta manera el pacte que les dues formacions van signar al març de 2017.

El president del PSC de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i la coordinadora de C’s, Saray Cantero, han signat aquest dijous l’acord al que han arribat les dues formacions. La llista encapçalada per Llorca va ser la més votada el passat 26 de maig amb un total del 42,5% dels vots i obtenint 10 dels 21 regidors del ple. Ciutadans va obtenir el 12% dels vots i 3 regidors.

El pacte arriba després que les dues formacions hagin estat governant conjuntament durant els darrers dos anys de mandat i havent fet un balanç positiu de l’acord que asseguren que s’ha desenvolupat amb normalitat i fidelitat.

Les dues formacions es marquen com a objectiu continuar millorant la qualitat de vida de les persones mitjançant noves polítiques d’ocupació i de benestar social amb la signatura d’un pacte per a la convivència a més d’incrementar les polítiques de transparència.

Llorca ha recordat que “aquest és un pacte programàtic que es marca com a finalitat continuar treballant pel benestar de la població” i ha afegit que “ el nostre objectiu és tenir un govern ferm per mantenir l’estabilitat i la cohesió social”.

Per la seva banda, Cantero ha assegurat que el pacte arriba després de dos anys de treball conjunt “dels quals fem una valoració molt positiva perquè hem pogut dur a terme el programa electoral de totes dues formacions”.

Un cop sigui investit com a alcalde el cap de llista per al PSC, Enric Llorca, s’elaborarà el cartipàs municipal que repartirà les competències dels 13 regidors que integraran l’equip de Govern municipal durant el mandat que s’inicia el proper dissabte 15 de juny.

 

Font: Aj.Sant Andreu de la Barca.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here