Del 20 al 23 de juny arriba Corpus 2019 a Cornellà, una nova edició d’una Festa Major per a tothom.

 Més d’un centenar de propostes amb un programa plural, divers i participatiu ompliran els carrers del municipi. Les activitats més tradicionals com el Corndefoc, el Populari i els concerts de la plaça Catalunya es mantenen. Enguany s’aposta també per a que els joves tinguin els seu propi espai amb concerts al pàrquing del Parc Esportiu Llobregat.

Les famílies i els infants també seran els protagonistes, representants del Consell d’Infants, en motiu del 30è aniversari dels Drets de l’Infant seran els encarregats de fer el Pregó de les festes.

El pregó se celebrarà des del balcó de l’ajuntament a les 21.15h de dijous 20. A continuació a les 21.30h s’iniciarà el Corndefoc amb les colles i les bèsties de foc des de la plaça de l’Església.

Divendres 21 hi haurà la gimcana familiar a les 17.30h hores, a les 19.30h a l’Escola Mediterrània se celebrarà el Corncanta 2019. Al vespre arribarà més música, amb Las Migas a les 21.30h, l’Orquestra Mondragón i Las Monkey. I per als més joves, Sweet California i La Veu de Cornellà.

Dissabte a la tarda s’iniciarà des de la plaça de l’Església el Populari 2019, i a les 19h se celebrarà un Holly Dolly familiar on tothom s’omplirà de pols de colors. A la nit tornen els concerts i espectacles amb “Fania Blanco Show” i Esssencia” al Parc de Can Mercader. També se celebrarà la III Nit de llums i “Selfies” i el tradicional Castell de Focs d’Articifi.

Els concerts seran a càrrec de Macaco, del Festival Lúppiter Tour 2019 per als més joves. I diumenge, nit de Sant Joan, Doctor Prats i Sense Nom seran els encarregats d’amenitzar la nit més curta de l’any.

 

Font: Cornellà.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here