Operació policial contra el tràfic de drogues al Prat i Abrera. Aquest matí s’ha iniciat una gran operació coordinada entre els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia nacional contra el tràfic de drogues al Baix Llobregat

Un total de 300 agents, 200 dels quals pertanyen al cos de Mossos coordinats per la Divisió d’Investigació Criminal, participen encara en un ampli dispositiu de seguretat en el que s’estan fent diversos registres per a desmantellar un grup criminal. L’operació s’està duent a terme als municipis del Prat, concretament al barri de Sant Cosme (carrers del Riu Cardener i del Riu Túria) i a Abrera.

La investigació va iniciar-se fa quatre mesos i està centrada en el tràfic de marihuana. Nombroses furgonetes s’han dirigit al barri a primera hora del matí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here