Sant Andreu de la Barca i Castelldefels acolliran el Liceu a la fresca amb la projecció de la Tosca de Puccini.

El Liceu a la fresca té com a objectiu difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operística. És un projecte que té un fort component divulgatiu, que pretén desmitificar conceptes associats al gènere de l’òpera amb un accés atractiu i accessible a diferents títols. Es pretén amb aquestes projeccions fer gaudir a tothom de l’inmensitat d’aquest gènere d’una manera propera i informal.

A Sant Andreu de la Barca hi arriba divendres 28 de juny a les 22h a la Plaça Federico García Lorca. Sant Andreu se suma al projecte amb la intenció d’oferir un acte cultural de qualitat, popular i obert a tothom.

A Castelldefels hi arriba el mateix dia i la mateixa hora. Es retransmetrà en directe l’òpera de Puccini amb una copa de cava de benvinguda per a tots els assistents al Parc de la Muntanyeta.

La Tosca, de Puccini

Odi, amor, passió, violència i religió es donen de la mà en aquesta obra mestra. Viure per l’art i morir per l’amor son les dues constants de la Tosca. Un triangle visceral entre Cavaradossi, Tosca i Scarpia en una Roma envaïda per Napoleó.

Font: liceubarcelona.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here