Passa la nit més curta de l’any al Baix Llobregat! Sant Joan és una nit màgica per gaudir-la amb qui més t’agradi. Consulta les revetlles i actes programats a la comarca municipi per municipi i queda’t al Baix.

Abrera

Diferents revetlles de Sant Joan tindran lloc als barris de la població. A la Plaça Pau Casals a les 20h donarà el tret de sortida a la festa organitzada per l’ajuntament. Als barris, les revetlles estan organitzades per les Associcions de veïns en col·laboració amb l’Ajuntament. A Ca n’Amat la festa començarà a les 21h i s’allargarà fins les 4.00h.

A Can Vilalba, al Casal Social se celebrarà una revetlla a partir de les 20h amb coca i cava per a tots i totes que s’allargarà fins les 2.30h. I finalment, A Santa Maria de Vilalba, al parc de la Pista, a partir de les 20h amb música fins les 3h

Begues

A les 20h es rebrà la flama del Canigó a càrrec d’entitats del municipi i hi haurà un recital de poesia a càrrec de Font de Poemes. A les 21h a la plaça de l’Ateneu hi haurà el sopar popular i a un quart de dotze tindrà lloc la dansa de bruixes i el beuratge màgic de les bruixes i els bruixots de Begues. També s’encendran fogueres. A mitjanit, el grup Zenit amenitzarà la revetlla al passeig de l’Església. Finalment hi haurà un discomòbil.

Castelldefels

A les 20.30h arribarà la Flama del Canigó i es faran un cercavila amb tabalers de Castelldefels. A les 21h els Diables faran una actuació i encendran una foguera. A les 21.30h hi haurà sopar popular amb repartiment de coca i cava i a les 22h música amb Bollodrama, La Otra, Josefina i Todi Arnolds.

Castellví de Rosanes

Dues propostes per gaudir de la nit. La primera, organitzada pe l’Ajuntament, un sopar de germanor i ball a la plaça del poble que s’iniciarà a les 21.30h. la segona, organitzada per l’associació de veïns Can Sunyer i Valldaina, que començarà amb un sopar a les 21.30h on cadascú haurà de portar el seu menjar i a les 23h hi haurà música al Centre Cívic del barri.

Collbató

També hi arriba la Flama del Canigó. Ho farà a les 21.30h amb els gegants de Collbató i els diables Salnitrats faran l’encesa del Peveter i la foguera amb un espectacle de foc.  A la plaça de l’Era a les 23h Ball de revetlla amb “Discomòbil” organitzat per l’Ajuntament.

Corbera de Llobregat

Arribada de la Flama del Canigó a les 20h amb els timbalets i diablets de la Penya del Corb i la Colla de Gegants i Grallers de Corbera. Encesa de la foguera, lectura del manifest i lluïment dels diablets i els timbalets.

Cornellà de Llobregat

Cornellà celebra Sant Joan de Festa Major. Concert de Doctor Prats i Sense Nom a la Plaça Catalunya.  Discomòbil “Festival Song” amb l’animació de Sebas a l’Almeda la Vella, actuacions i revetlla a la caseta de la Peña Atlético Minas, Gran Ball de Nit amb les orquestres “Fania Blanco Show” i “Essencia”.

El Papiol

Arribada de la Flama del Canigó a les 19h a l’esplanada contigua a la Pista Ludicosportiva. A la nit acollirà un any més la Festa de la Bombeta organitzada per diverses entitats locals en col·laboració amb l’Ajuntament.

El Prat de Llobregat

Rebuda de la Flama a la Plaça Pau Casals per les entitats a les 19h. Cercavila a les 20h, i lectura del manifest a les 20.45h. La Colla de Diables del Prat farà una actuació a les 21h. A la platja del Prat restarà prohibit fer fogueres ni deixar-hi deixalles. Hi haurà un servei especial d’autobús a la platja durant el dia de la revetlla.

Esparreguera

A les 20h actes de rebuda de la Flama del Canigó. A les 20.30h hi haurà actuacions dels Diables d’Esparreguera, els Castellers d’Esparreguera, els Bastoners del Montserratí, l’Esbart Dansaire Gaudi, la Sardana de Germano i l’aportació de l’Olla dels desitjos a la foguera. A les 21.30h hi haurà focs de Sant Joan i a les 00.00h revetlla fins ben entrada la matinada.

Esplugues de Llobregat

Diferents propostes al municipi. Al Casal de Cultura Robert Brillas, Rebuda de la Flama del Canigó a les 19.30h i es repartirà la flama pels barris de la ciutat. A les 20.30h Herbes, Bastons i Música Folk, es repartiran herbes remeieres i cadascú podrà fer el seu farcellet i llançar-lo a la foguera. A les 21h hi haurà un seguici-correfoc d’encesa de la foguera. A les 22h s’encendrà la foguera i es farà la lectura del manifest i a les 22.30h revetlla popular, amb PDTEK i sopar popular i servei de bar.

Gavà

Revetlles a la platja on queda prohibit realitzar fogueres.

Martorell

A les 19h arribada de la Flama del Canigó. Es sortirà cap a la font de la Truita per sopar, després les atxes de vent tornaran enceses per la Flama i encendran la foguera.

Molins de Rei

Revetlles als barris Bonavista, les Conserves, l’Àngel, el Canal i la Riera Bonet. A la plaça de l’Església concerts amb Agarrulstim, Petroli i Grallioli.

Olesa de Montserrat

Olesa també està de festa major. A les 9.15h es farà la rebuda de la flama a l’ajuntament, des d’on es llegirà el manifest. Al pati de la Casa de Cultura es farà l’encesa de la foguera de Sant Joan organitzada per l’ajuntament en col·laboració amb les colles de Diablots i Custus Ignis. I a partir de mitjanit gran revetlla amb l’orquestra Selvatana a la plaça de Catalunya, i revetlla jove al Parc Municipal amb DJ Núria Monturiol i Hotel Cochambre.

Sant Andreu de la Barca

A les 21h arribarà la Flama del Canigó que encendrà totes les fogueres de la ciutat amb la participació de la colla de Diables i l’Ajuntament per portar la Bruixa del senyor Arnau a la foguera. Hi haurà un cercavila a les 21.15h i a les 22h començarà la revetlla amb un sopar popular. A continuació, música amb Alricokoco i el Dj Charly Rock Mc Fly.

Sant Boi de Llobregat

Al passeig Pau Casals, Gran Revetlla de Sant Joan i sopar de revetlla. A les 23h Discomòbil.

Sant Climent de Llobregat

Organitzada per la Comissió de Focs de Sant Joan. Arribada de la Flama del Canigó a les 21h a la Plaça Lluis Companys. A les 23h a la Plaça de la Vila Ball de revetlla amb el Quartet Chacumbel’s Music.

Sant Esteve Sesrovires

Revetlla de Sant Joan a Ca n’Amat. Sopar de germanor amb música de ball, foguera i pirotècnia. A les 222h Revetlla de Sant Joan a Vallserrat amb Josep Maria.

Sant Feliu de Llobregat

Revetlles a Can Maginàs, a la plaça de La Salut, al carrer Joan de Batlle i al carrer Lluís G.Rius. Al vespre arribarà la flama del Canigó i els Diables Rojos encendran la foguera a la plaça Vuit de Març. L’Associació de Balls d’Envelat organitza un ball de revetlla a la Sala Ibèria a partir de les 22.45h.

Sant Joan Despí

Sant Joan també està de Festa Major. Nit de Sant Joan amb revetlles al passeig del Canal i a les places de l’Estatut, Maria Aurèlia Capmany, Ermita i Mercat, i Festa Lúppiter, revetlla jove al parc de la Fontsanta, i la Nit del Ros al parc del Mil·lenari.

Sant Just Desvern

Arribada de la flama del Canigó a les 21.15h, a les 21.45h al Parc del Canigó lectura del manifest, encesa de la foguera, coca i música.

Sant Vicenç dels Horts

Des de les 20h fins a les 4.30h. La Flama recorrerà els carrers de la ciutat i a les 20.45h tindrà lloc la lectura del manifest. El peveter s’encendrà sopant amb cantades de l’Orfeó Vicentí i la coral El Llessamí i la performance a càrrec de la Colla Àngels Diabòlics. Després s’encendrà la foguera i es donarà lloc al concert amb l’orquestra de versions La Tropical. A partir de les 2.30h dj i finalment festa de l’escuma.

Santa Coloma de Cervelló

Festa Major de Casalpina. A les 21.30h Sopar popular de Revetlla. I a les 23.30h nit de revetlla amb l’orquestra Màgic i dj.

Torrelles de Llobregat

A les 21.30h a la Plaça de l’Ajuntamnet, lectura del manifest i encesa de la foguera per acompanyar la flama del Canigó. L’Ateneu Torrellenc impulsa diferents propostes; oferirà un sopar popular a la terrassa i a les 23.30h actuació de l’Orquestra Mascacao.

Viladecans

Arribada de la flama del Canigó a les 20h a la plaça de la Vila. A les 20.30h Correfoc a càrrec dels diables de Viladecans. I a partir de les 21h revetlles a diferents punts de la ciutat: Al Carrer pi, a la Plaça Saint Herblain, a la plaça de l’Escoltisme, al carrer Ferran i Clua, a la plaça Alba-Rosa, i a la Plaça de l’Hispanitat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here