Fangoria és el grup estrella d’aquesta Festa Major de Sant Pere a Gavà. En el concert, que tindrà lloc el dissabte 29 de juny, el grup interpretarà els seus èxits de sempre i repassarà algun dels temes inclosos en “Extrapolaciones y dos preguntas 1989-2000”, el seu darrer àlbum que coincideix amb els seus 30 anys de trajectòria

Aquest és el seu tretzè treball i per primer cop a la seva història recull, en la seva quasi totalitat, versions d’altres formacions com ara ‘Historias de amor‘ d’OBK, ‘Qué sería de mi sin ti’ de Carlos Berlanga, ‘Dame estrellas o limones‘ de Family i ‘Gritando amor‘ de Fabio McNamara. Les úniques peces inèdites de Fangoria són ¿Quién te has creido que soy? i ¿De qué me culpas?, que justament ha estat el seu primer single promocional.

Val a dir, que projecte que tindrà segona part després de l’estiu: si en el primer volum, com indica el títol, es recullen cançons editades en els últims anys del segle XX, el segon abastarà des de 2001 fins a l’actualitat, recorrent les tres dècades de vida de Fangoria. Així, inclourà 13 versions i un parell de temes nous.

Alaska i Nacho Canut acumulen més de 40 anys de carrera, des dels seus inicis a finals dels 70 a Kaka de Luxe, passant pels Pegamoides i Dinarama. No obstant això, la seva carrera mai ha estat presonera dels seus èxits del passat, segurament perquè al 1989 van decidir fer un pas endavant i fundar Fangoria, sota la denominació del qual han publicat noves cançons amb regularitat.

L’actuació, que tindrà lloc a la plaça de Francesc Macià i on no hi faltaran ballarins i tot un espectacle audiovisual, començarà a les 23 hores.

Font: Ajuntament de Viladecans (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here