L’Ajuntament de Gavà posa a disposició de la ciutadania un servei gratuït d’autobusos des de les 19.30h per anar i fins les 2 de la matinada per tornar

El foc serà protagonista aquest divendres amb l’esperat castell de focs artificials, que es farà a la platja a partir de les 23.30h hores. Per facilitar-ne lʼaccés, lʼAjuntament gavanenc ofereix, un any més, un servei gratuït dʼautobusos des del nucli urbà fins lʼavinguda del Mar.

Hi haurà servei cada 15 minuts, des de les 19.30 hores, amb un recorregut directe entre la parada situada a l’avinguda de Joan Carles I (davant del parc del Mil·lenni) i l’avinguda Europa amb el carrer de Roses

Per tornar la freqüència serà cada 5 minuts, fins a les 2.00 hores, des de l’avinguda d’Europa fins a la parada de l’avinguda Joan Carles I amb el carrer Sant Pere.

Entre les 21 i les 23.00 hores, l’avinguda del Mar, entre la plaça de la Terra i la rotonda que creua el camí de la Pineda amb aquesta avinguda, estarà tallada al trànsit privat en sentit Gavà-centre.

Per accedir amb vehicle privat a la ciutat des de Gavà Mar entre les 19 i les 23.00 hores, es recomana prendre l’autovia de Castelldefels i accedir-hi pel camí de la Pava, per Viladecans o per Castelldefels.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here