Avui dia 27 de juny el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, i el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, han signat el protocol que permetrà la posada en funcionament d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) 24h dirigit a la població dels voltants.

El document que han signat avui és el primer pas per a que pugui obrir-se l’equipament sanitari que estarà situat en uns edificis de Torreblanca-Sant Just cedits pel Consell Comarcal al Servei Català de Salut.

La Generalitat es farà càrrec de l’equipament, la gestió i la posada en funcionament del nou ambulatori d’urgències que prestarà servei els 365 dies de l’any i les 24 hores del dia. El nou CUAP prestarà servei als municipis de Sant Just, Esplugues, Sant Feliu, Sant Joan, Vallirana, Papiol, Cervelló, Corbera, Molins i La Palma de Cervelló. Es pretén sumar esforços per a millorar la qualitat dels serveis assistencials i les condicions d’accés a la salut en l’àmbit territorial del sector sanitari Baix Llobregat.

L’alcalde de Sant Just, Josep Perpinyà, ha destacat que “des del Consell Comarcal del Baix Llobregat hem passat de la reivindicació a l’acció cedint l’espai al Servei Català de Salut perquè posi fil a l’agulla i construeixi aquest CUAP que oferirà atenció sanitària les 24 hores del dia, la qual cosa ajudarà a descongestionar les urgències de l’Hospital Moisès Broggi.

Font: Aj.Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here