La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha publicat “Milionària”, la seva primera cançó en català.

La baixllobregatina ha publicat avui la seva primera cançó en català, “Milionària”, que ve acompanyada d’un altre tema “Dios nos libre del dinero”.

Rosalía s’ha convertit en un fenomen musical global, en menys d’una hora, el single ja comptava amb més de 150.000 visites. La cantant havia difós un missatge a diferents diaris amb la frase “Fucking Money man”, el títol del nou single.

La cançó és una crítica explícita als diners i el videoclip dura més de quatre minuts i està dividit en dues parts, és a dir, dues cançons. La primera és la cançó que canta en català, i el videoclip emula un concurs televisiu d’aspecte vuitanter en què la cantant exerceix de concursant i guanya diverses quantitats de diners. La segona cançó, aquesta en castellà, es titula “Dios nos libre del dinero”. Es tracta d’un vídeo d’aspecte mol més fosc, igual que la música que l’acompanya, en el que la cantant fa crítica de la qüestió monetària.

La cantant ha explicat que aquest és el primer tema que ha composat i publicat en català i que ha estat inspirat en la rumba catalana. Ha explicat que va començar la cançó a Sevilla mentre s’esperava a l’aeroport i la va acabar a Barcelona.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here