Torna el Festival Al Carrer de Viladecans els dies 5, 6 i 7 de juliol amb una variada i atractiva oferta d’espectacles de carrer.

La trentena edició presenta una programació completa amb tot tipus d’actuacions, des de teatrí fins a música o dansa, passant per circ, màgia, clown, espectacles pirotècnics i instal·lacions lúdiques.

Els espectacles estaran repartits per diferents punts de la ciutat  com la Plaça de L’Església, el Jardí Municipal, l’Atrium de Viladecans, Can Xic o la Plaça de la Vila, entre d’altres, i s’aniran representant de manera simultània des de la tarda fins a ben entrada la nit.

Algunes de les companyies que s’hi podran veure son Perculights! Amb el seu espectacle itinerant per a tots els públics on el moviment, el ritme i la percussió generen llum a temps reals; Ye Orbayu, un espectacle de Circ Rural Trash on un parell d’homes madurs i contundents al costat d’un músic polivalent creen una peça desequilibrada, agraïdament grotesca i una dansa desacompassada de bèsties desolades representada per un duo de clowns desfasats tractant de seduir; Salt, la segona part de la trilogia SAL, dansa en una obra que tracta de migració des dels diferents angles; El comediant, l’últim espectacle de Marcel Tomàs, clown, mim, actor polifacètic, showman i cantant pillastre.

També es podrà gaudir de Chef Nature un restaurant a l’aire lliure on els comensals deixaran de banda els dispositus mòbils per gaudir d’un menú màgic, sorprenent, terapèutic, divertit i amb gust a teatre, o de La peinture a roulettes, pintura itinerant que representa bocins de vida, de gent i façanes. ZeBRASS Marching Band posarà el toc musical amb molt de Groove i passió per la música afroamericana, entre molts d’altres.

Podeu consultar la programació completa fent clic aquí.

Font: alcarrerviladecans.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here