Sant Vicenç dels Horts acull avui dissabte 6 de juliol a les 22h el Festival internacional de poesia Horts de Poesia.

Els amants de la poesia podran gaudir d’una vetllada farcida de versos a la la plaça de la Vila amb els poetes Esteban Martínez, Sònia Moya, Corina Oprae i Francesc Parcerisas com a convidats.

Esteban Martínez és cofundador del grup de poetes Papers de Versàlia i ha publica nombrosos llibres com Penúltimos poemas últimos(2004) accèssit Premio Julio Tovar. Aquest mateix 2019 ha publicat El lento aprendizaje de la paciència.

Sònia Moya és professora i col·labora en el Cicle Tocats de Lletra de Manresa. Entén que la poesia ha de canviar el món i treballa per la seva comprensió i gaudi com a eina d’ensenyament. Ha publicat Gramàtica de l’equilibri(Galerada, premi poesia Amadeu Oller 2010) i aquest mateix any Silur (Meteora, premi poesia Narcís Lunes i Boloix 2018).

Corina Oproae, nascuda a Romania, escriu poesia de manera intermitent. Va començar a escriure en romanès però ara ho fa en castellà. Enguany ha publicat la seva darrera obra Temprana eternidad (Caza de Libros & Ulrika Ediciones)

Frances Parcerisas, nascut a Begues és poeta, traductor i crític. El seu darrer llibre és de l’any 2014, Seixanta-un poemes. És autor també de dietaris com, Un estiu (2018). Ha estat guardonat amb nombrosos premis (2015 amb el premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el 2018 amb el Jaume Fuster de l’AELC)

Font: shv.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here