Del 12 al 16 de juliol arriben les Festes del Mar a Castelldefels coincidint amb la celebració de la Festa de Nostra Senyora del Carme.

Les Festes del Mar arriben a Castelldefels per omplir la platja de pirates. Dijous 11 de juliol per començar a calentar motors hi haurà una xerrada amb el títol “Els pirates a Castelldefels” per a saber com va ser el pas dels pirates a la platja de Castelldefels.

Divendres 12 de juliol s’inicien les festes amb l’hora del conte amb Sensedrama Teatre i la lectura de “Contes de pirates” a la Biblioteca de la platja Carme Romaní. A les 20h hi haurà una masterclass de country amb Castelldefels Balla Country a la plaça de les Palmeres. A les 22h hi haurà una encesa de bengales i el Sona-Festival que omplirà de música la Plaça amb Alice & the wonder i Badulaque 80.

Dissabte les activitats s’iniciaran a les 12h del migdia amb l’entrega de premis del concurs Històries del mar, la primera edició del concurs de text, il·lustració i fotografia del Punt de trobada de l’Espai del Mar. A la tarda hi haurà l’esperat Cercavila de pirates amb els Tabalers de Castelldefels de l’Agrupació de Cultura Popular. I a les 20h començarà el desembarcament de pirates a la platja, a la zona del carrer 11, un espectacle dirigit per Performing Arts i coordinat per la Regidoria de Cultura i Festes. A continuació se celeebrarà una Sardinada popular i els focs artificials des del Passeig Marítim. Per a acabar la nit hi haurà un ball amb l’Orquestra L’Anònima a les 23.45h.

Diumenge iniciaran les activitats del dia els castellers amb l’arribada de la Diada Castellera a les 11h i la participació de Tirallongues de Manresa, Castellers del Prat, Castellers de Sant Feliu, Manyacs de Parets i els Castellers de Castelldefels. A la tarda a la Zona tallers hi haurà “Peixos, parc lúdic de la Mediterrània” a càrrec de la Cia. La Residual. I per acabar un cap de setmana rodó hi haurà les Havaneres amb el grup Escamarlans de Palau a les 21.30h amb repartiment de rom cremat a la plaça de les palmeres.

Font: AJ.Castelldefels 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here