• El dissabte 27 i el diumenge 28 de juliol, les Coves de Montserrat, a Collbató, acolliran la XIV edició del GONG, el festival dedicat als nous sons i compromès amb les músiques del món.

• La sala de la Catedral, a l’interior de les coves del Montserrat, acollirà els espectacles Horitzons Esfèrics, de Josep Maria Vega, duet de guitarra i percussió, dissabte a les 21 hores, i Nigun, duet de violoncel i hand pan, diumenge 28 de juliol, a les 21 hores.

La Terrassa del GONG 2019 rebrà el concerts de Tarta Relena, un duet de veus femenines, dissabte a les 23 hores, i de mantres al peu de la muntanya per Carme Nalini, diumenge a les 23 hores.

Enguany, la Terrassa del GONG tornarà a aportar una experiència gastronòmica de la més alta qualitat, amb el servei de restauració Happy Foods Eco Friendly, guanyador del programa de TV3 Jocs de Cartes, que oferirà productes gastronòmics de proximitat amb la filosofia slow food.

El festival GONG, que se celebra a les Coves de Montserrat, a Collbató, proposa una experiència única a l’interior de Montserrat, un espai màgic amb una acústica natural excel·lent.

Tota la informació, horaris i entrades a la venda a www.gong.cat

El dissabte 27 i el diumenge 28 de juliol se celebra la XIV edició del GONG, el festival dedicat a les noves sonoritats, a les Coves de Montserrat, a Collbató, al Parc Natural de Montserrat.

L’escenari principal del festival és l’interior de les Coves de Montserrat, la sala anomenada ‘La Catedral’, -per les seves dimensions-, un auditori natural amb una excel·lent acústica, per les formes sinuoses de les seves parets. A més, el festival compta amb un segon escenari, la Terrassa del Gong, un espai obert a la mateixa muntanya des d’on es té una magnífica panoràmica del Parc Natural de Montserrat i fins al mar i on, com a novetat, aquest any Happy Foods Eco Friendly oferirà un servei de restauració de proximitat i de la més alta qualitat, que contribuirà a fer única l’experiència del festival.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here