Circ, música i dansa a la nova temporada de teatre de Sant Andreu de la Barca

El monologuista Luis Piedrahita i el seu espectacle “Es mi palabra contra la mía” obriran la segona part de la temporada de teatre al Núria Espert de Sant Andreu de la Barca.

Aquesta representació tindrà lloc el 2 de setembre en el marc de la programació de la Festa Major. Amb Piedrahita s’encetarà una temporada teatral que preveu gèneres diversos, des del circ fins a la dansa o la música.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu, Juan Pablo Beas, va destacar precisament “la varietat de propostes i gèneres” i va subratllar que “a la programació del Núria Espert conviuen amb total normalitat les obres de primer nivell i les propostes de grups locals”.

La programació comptarà amb un total de setze muntatges, en els que destaquen, el musical “Balada per un home mort” que repassa un moment concret de la vida del dramaturg i escriptor Òscar Wilde; el circ de la companyia Manolo Alcántara amb el muntatge “Dejà-vu”; o la dansa de la companyia Barcelona Ballet Flamenco i “¡Silencio!”. En teatre destaca “El rey Lear” de la companyia Atalaya Teatro o “Escape Room” amb Joel Joan, Àgata Roca i Oriol Vila.

El teatre tindrà també un espai per als més petits amb la programació “Petits grans espectacles”. Juan Pablo Beas va destacar que “l’objectiu de la proposta és que els més petits s’interessin des de ben aviat pel teatre i l’art”. La programació compta de quatre muntatges, dos de teatre i dos de titelles.

Font: sabarca.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here