Des de cinema a la fresca fins a ballades de swing, aquestes son algunes de les propostes que la Torre del Sol ofereix per aquest juliol.

Els divendres i diumenges de juliol i setembre els jardins de la Torre del Sol seran l’escenari de diferents Activitats Culturals, una nova programació que permetrà gaudir d’aquest espai privilegiat de Sant Boi. Les activitats van començar aquest divendres 12 de juliol amb la projecció de la pel·lícula a la fresca La, la, land.

La Torre del Sol és un edifici de meitats del segle XIX, amb un jardí romànic ple de racons fantàstics al carrer de Joan Bardina. La programació amb la que s’estrena és cinema a la fresca, amb pel·lícules doblades i originals a càrrec dels Cinemes Can Castellet; ballades de swing amb música en directe en alguns casos –organitzades pel col·lectiu Swing Boi; teatre a càrrec d’alumnes del taller de teatre de l’Associació de Veïns La Unió, i un concert de l’Escola de Música, Blai Net.

Aquesta programació és un dels projectes que formen part del Pressupost Participatiu 2019, a proposta de l’associació de veïnes i veïns del barri.

Per a més informació feu clic aquí

Font: Aj.Sant Boi

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here