El Consell Escolar Municipal rebutja l’anunci de tancament d’una línia de P3

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha mostrat el seu rebuig a la decisió de la Generalitat de tancar una línia de P3 a l’escola JJ Ortiz de la ciutat el pròxim curs escolar.

El Consell Escolar Municipal s’ha reunit per mostrar la seva disconformitat amb aquesta decisió i lamentar que “la Generalitat tanqui una línia de P3 a l’escola pública al mateix temps que manté el concert per sota ràtio a l’ensenyament privat”, segons el manifest que ha aprovat aquest òrgan.

El Consell Escolar Municipal ha instat a la Generalitat a conservar l’oferta educativa de la ciutat i mantenir les dues línies de P3 del JJ Ortiz, encara que sigui sota ràtio i ha lamentat que “la Generalitat no vulgui mantenir sota ràtio una línia educativa de l’ensenyament públic i en canvi mantingui el concert a l’escola privada sota ràtio”.

Segons la resolució del Consell Escolar Municipal “el descens de la demografia ha de veure’s com una oportunitat per mantenir les mateixes línies, disminuint el nombre de nens per classe, per contribuir a la millora de l’educació”.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha lamentat que “la Generalitat pugi les ràtios quan ho considera oportú però en canvi consideri que és un problema reduir-les per evitar el tancament d’una línia educativa”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here