La presidenta de l’ens provincial diu a ‘La Vanguardia’ que “la suma és sempre positiva”

Barcelona.-La nova presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, no descarta incorporar altres partits al pacte de govern que tenen el PSC i JxCat a l’ens provincial.

En una entrevista amb ‘La Vanguardia’ publicada aquest dissabte, Marín diu que “la suma és sempre positiva”. “No descartem un pacte posterior per tenir una majoria més àmplia”, assegura la també alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat. “No descarto començar el mandat amb 23 diputats i acabar-lo amb una majoria més àmplia”, insisteix.

A més, Marín diu que exploraran “possibles acords amb altres formacions que s’han situat a l’oposició però que han de ser escoltades i recollides pel govern”. Segons la nova presidenta de la Diputació, a nivell local “és on les línies vermelles i els cordons sanitaris es visualitzen menys”.

Per Marín, la diversitat de pactes municipals és positiva tot i que “no tothom pensa de la mateixa manera”. “Representem ideologies diferents, però és bo que puguem establir pactes”, remarca. “Hauria de ser el normal, no l’excepció”, afirma.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here