Aquest dilluns està prevista una vaga de Renfe que afectarà a rodalies, regionals i mitja i llarga distància.

El sindicat CCOO de l’empresa Grup Renfe ha convocat vaga per aquest proper dilluns des de les 00.00h fins a les 23.00h. Aquesta vaga afecta a tot el personal que presta serveis a Renfe a Catalunya.

Als trens de rodalies i regionals, hi haurà un 66% de trens en hores punta, és a dir de les 6h fins a les 9.30h i de les 17h fins a les 20.30h. La resta d’hores hi haurà només un 33%, és a dir de les 9.30h a les 17h i de les 20.30h a les 6h.

Pel que fa als trens de llarga i mitja distancia, en el cas de llarga distancia i AVE circularan el 72% i en el cas de mitja distancia i Avant el 63%.

Hi ha un total de 320 trens cancel·lats per a la vaga. Des de CCOO exigeixen més feina, menys jornada i una consolidació salarial. Renfe oferirà als passatges afectats per la suspensió d’algun tren viatjar en un altre en l’horari més aproximat a l’adquirit i també la possibilitat d’anular o canviar el bitllet per una altra data.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here