L’Autoritat del Transport Metropolità va aprovar de manera definitiva l’estudi informatiu de connexió del Trambaix i el Trambesòs.

La unió del tramvia per la Diagonal comença a ser una realitat amb la publicació al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) la aprovació definitiva de l’estudi informatiu de connexió del Trambaix i del Trambesòs.

El document va ser aprovat prèviament a l’ajuntament de Barcelona, i amb l’autorització de les dues principals administracions ja es podrà, a partir d’ara, començar a treballar en els detalls tècnics del projecte. Es crearan grups de treball amb tècnics, tan de l’ajuntament com de l’ATM a partir de setembre.

Janet Sanz, tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’ajuntament de Barcelona va celebrar l’aprovació del document per part de l’ATM i va expressar que “aquest mandat ha de ser el del tramvia”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here