L’Ajuntament de Vallirana ha emès un comunicat de rebuig a qualsevol tipus de violència i agressió després de les informacions publicades a diversos mitjans de comunicació en relació a una presumpta agressió sexual a una escola de Vallirana.

L’Ajuntament ha comunicat que, des del moment que va tenir coneixements dels fets va posar-se a disposició de la família i del centre, i va treballar de manera transversal amb tots els agents de la comunitat educativa oferint-los el suport i els mitjans necessaris.

El consistori va vetllar en tot moment perquè el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, institució responsable de la competència del centre, iniciés el protocol corresponent, així com els Mossos d’Esquadra i la Fiscalia de menor per tal de poder esclarir els fets.

Els Mossos d’Esquadra investiguen la presumpta agressió a un noi de 13 anys amb síndrome d’Asperger per part de quatre companys del seu institut, segons va avançar “El Caso”. Els pares van presentar la denúncia al desembre passat. Segons aquest mitjà, quatre nois d’entre 14 i 15 anys li haurien fet tocaments i s’haurien masturbat davant del menor a més d’haver-lo intentat penetrar. El noi va marxar de l’institut al febrer.

Des de l’Ajuntament, asseguren que rebutgen qualsevol mena de violència i agressió, i demanen respecte a tota la comunitat. El cas es troba ara mateix sota secret de sumari. La regidora d’Educació, Isabel Villafeina, va posar-se en contacte amb tots els portaveus dels grups del consistori local per donar-los tota la informació.

Font: ACN, aj. Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here