Del 26 de juliol al 3 d’agost Cervelló s’engalana per celebrar al seva Festa Major

Seran unes festes plenes d’activitats adreçades per a tots els públics que ompliran els carrers en aquest inici de les vacances per a molts i moltes. El cap de setmana passat ja van començar les activitats amb tornejos de futbol i tómboles solidaries.

Hi haurà activitats infantils, per a la gent gran, d’esports i de tradicionals, a més de concerts i balls a l’aire lliure, i el tradicional sopar de germanor.

El divendres 26 a les 21.30h hores i haurà el ball de benvinguda al Pregó dels Gegants de Cervelló, un pregó de Festa Major amb l’Associació d’Agermanament Cervelló Saint Martin-le-Beau. A les 22.30h serà l’hora del foc, amb el correfoc dels Encaputxats Diabòlics. I per als que encara tinguin ganes de més, hi haurà concert amb Tour Big Friday & Pop Car Party 2019.

Dissabte 27 començarà ben d’hora amb la trobada de vehicles clàssics, a les 11.30h per a combatre la calor es duran a terme jocs d’aigua, i a les 13h hi haurà el concurs de truites amb la col·laboració de l’Associació de dones. A les 19h hi haurà els Contes per Festa Major explicats amb “Aquafesta” de la companyia Més Tumàcat. Al vespre tindrà lloc el tradicional sopar de germanor al carrer major i per als que els agradi moure l’esquelet a les 23.30h hi haurà el ball amb l’orquestra la Futurock i després discomòbil. Per als que se’n vagin a dormir tard i per als que es llevin molt d’hora hi huarà un bany nocturn a les 5 hores.

Diumenge a les 1.30h tindrà lloc una gran festa de l’aigua, la Big Splash Cervelló, amb un tobogan i una gimcana. A les 19h tindran lloc les havaneres i una Festa Holy, la festa dels colors. A les 22h es durà a terme l’espectacle Art extrem a la plaça de l’Ajuntament i a continuació hi haurà a la pista de la zona esportiva concert amb l’Orquestra La Catalana i Rocktambuls al carrer major. Després l’Orquestra Catalana farà Ball de gala.

El dia 3 d’agost hi haurà la missa solemne de Festa Major a les 12h seguida de sardanes i del brindis final de festa major.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here