Aquest dijous 1 d’agost arriba la Festa Major de Sant Just i s’allargarà durant sis dies.

Dijous tindrà lloc el pregó de Festa Major a càrrec de dues entitats que enguany celebren el seu 50è aniversari, l’Agrupament Escolta Martin Luther King i l’Espai Ara Mateix. El pregó serà retransmès per Ràdio Desvern des de la plaça Verdaguer. Abans del pregó tindrà lloc la lectura del manifest per unes festes lliures de sexisme amb l’Espai Lila.

El camp de futbol serà l’espai dels concerts amb Roba Estesa, Mala vida i dj’s de formacions femenines el divendres dia 2. Dissabte dia 3 actuarà l’orquestra Girasol i l’actuació del grup Bossonaya.

Per als nois i noies d’entre 12 i 16 anys hi haurà activitats al llarg del dia 2 a la Bonaigua amb portes obertes a la piscina exterior, música, laser tag i archemy tag.

El dia 6 hi haurà la tradicional botifarrada amb la cloenda de foc i cantada d’havaneres a Camocapa i la marxa de llums fins al Parc de Can Freixes amb el concert del grup El petit de Cal Eril.

Sant Just manté el seu tradicional trenet per a conèixer el municipi, la festa de les aigües, el laberint de contes infantils i per a persones adultes, una passejada literària, el cinema a la fresca, les barraques al camp de futbol o el supertobogan aquàtic.

També es mantenen les tradicionals proves entre les colles de blaus i grocs, però a diferència dels altres anys, no hi haurà una colla guanyadora sinó que s’anirà premiant a les colles a cada competició.

Es pot consultar la programació sencera a santjust.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here