Diumenge 29 de setembre arriba la 16a edició de la BaixCicletada, on ciclistes de diversos municipis de la comarca i l’Hospitalet pedalaran fins al Parc de Torreblanca.

La BaixCicletada té com a objectiu promoure l’ús de la bicicleta. Enguany, Santa Coloma de Cervelló s’afegeix a l’itinerari fent un total de 9 municipis participants. Aquesta és l’última de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat i n’és una de les més destacades.

La 16a edició d’aquesta trobada incorporarà la pista del parc de Can Lluc de Sant Coloma de Cervelló a les 10.15h com a novetat, les altres sortides son el parc de la Marquesa de l’Hospitalet, la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts i la plaça de Catalunya de Sant Boi.

És una bicicletada oberta a famílies i ciclistes a partir dels 8 anys. A l’arribada al Parc de Torreblanca, Dani Jiménez, físic i divulgador científic, donarà una benvinguda “científica” on la mobilitat sostenible hi tindrà un paper rellevant. També es farà un sorteig de bicicletes i de lots d’accessoris ciclistes entre tots els participants.

Les inscripcions s’han de realitzar mitja hora abans de l’activitat als corresponents punts de sortida. També pot realitzar-se omplint el formulari web. Per a consultar els documents necessaris feu clic aquí.

Font: baixcletada.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here