La gira estival de Los 40 Principales arribava a la platja de la ciutat baixllobregatina de Castelldefels el passat 27 de juliol, el baixllobregatí Alfred García com un dels caps de cartell

La gira estival de la Cadena 40, “Los 40 Summer Live”, arribava el passat dissabte, 27 de juliol a la platja de Castelldefels amb els concerts de Pol Granch, Lola Índigo, el pratenc Alfred García, Dani Fernández, i Sinsinati, organitzats conjuntament amb l’Ajuntament.

Tota la festa va estar conduïda i presentada pel Dj de Los 40, David Álvarez.  

La parada de la gira a Castelldefels, una de les dues que el Festival fa a Catalunya, va començar amb l’actuació d’Amber Figueroa, coneguda per actuar en l’OT Fest la setmana passada. El festival va continuar amb l’actuació del català David Busquets, que va cantar el seu últim single “Tiempo Perdido”.

Posteriorment va ser el torn de Pol Nández, una jove promesa que s’està donant a conèixer al panorama nacional. Després, va actuar la formació anomenada Sinsinati amb la seva música lleugera, i seguidament, Pol Granch, guanyador de Factor X Espanya, amb els seus senzills “Late” i “Desastre”.

Ja a l’equador de la nit, va arribar el torn de l’ex-Auryn Dani Fernández, amb els seus hits “Tiros” o “Te esperaré tota la vida”. Finalment va arribar el torn de l’Alfred García, un dels caps de cartell, que actuava molt a prop de casa, i va deleitar al públic del Xiringuito Iguana amb “De la tierra hasta Marte” i “Londres”.

I per acabar, Lola Indigo va ser l’encarregada de tancar les actuacions de la nit amb un mix dels seus grans èxits: “Mujer Bruja”, “Maldición” o «Yo ya no quiero ná», que tot el públic del Festival va cantar i sobretot ballar com a colofó final.

La festa, al pàrquing del carrer Mèxic amb el passeig Marítim (barri del Baixador), va superar totes les expectatives i va gaudir d’una massiva assistència.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here