Segons l’últim informe del Fòrum Empresarial del Llobregat que s’acaba de publicar recentment, en el primer trimestre de l’any 2019, L’Hospitalet, El Prat i Esplugues han augmentat la seva població ocupada en més de 1.000 persones

Sant Feliu de Llobregat (+973), Viladecans (+832), Cornellà (+818) i Sant Joan Despí (+503) completen la llista de localitats on ha estat més fàcil trobar feina durant els últims dotze mesos. Per fortuna, aquest trimestre no tenim cap municipi amb pèrdues netes d’ocupació de març de 2018 a març de 2019. Proporcionalment, la millor població per trobar feina va ser Esplugues (+7,29%), Castellví de Rosanes (+6,20%) i Sant Feliu de Llobregat (+6,14%).

Aquest creixement de la població ocupada (+4.352) durant el primer trimestre de l’any 2019 és, malauradament, un 6,27 per cent inferior a la quantitat de nova ocupació que es va crear el en primer trimestre de l’any 2018 (+4.643), com també és inferior la creació de llocs de treball interanuals (+15.014) si ho comparem amb les dades de fa dotze mesos (+19.974).

No es pot finalitzar aquest anàlisi sense felicitar a les empreses de L’Hospitalet i la seva empenta pel fet d’assolir la xifra de més de 100.000 persones ocupades dins del seu terme municipal.

Sobre el Fòrum Empresarial del Llobregat

El Fòrum Empresarial del Llobregat, promogut per l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, dóna resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori.

És el marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya. A L’Hospitalet i el Baix Llobregat, on viuen més d’ 1.050.000 persones, i hi ha més de 25.000 empreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here