JxCat ha demanat una compareixença al Parlament del president d’Aena, Maurici Lucena. A més, ahir el grup municipal de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona va reclamar a l’alcaldessa, Ada Colau, que intervingués per evitar que noves vagues generin un “caos” a l’aeroport del Prat

Segons el portaveu adjunt de JxCat, Eduard Pujol, el partit ha fet una petició a la Comissió de Territori perquè se celebri després del mes d’agost. “Volem saber per què cada any els aeroports d’Aena presten serveis amb normalitat i en canvi el de Barcelona sempre té embolics”, ha remarcat Pujol.

Així, ha advertit que si l’Estat no considerés aquesta infraestructura “un aeroport de segona” intervindria i cercaria les “solucions adequades” per evitar els problemes de funcionament que s’han convertit en una “imatge tradicional” de l’estiu a Catalunya. El portaveu de JxCat ha recordat que aquesta és “la porta d’entrada” d’aquest territori i ha advertit que el turisme representa el 12% del seu PIB.

Tot plegat després de l’episodi que es va viure el passat cap de setmana a causa de la vaga dels treballadors de terra d’Iberia.

La reclamació a Colau

El grup municipal de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona va reclamar aquest dimarts a l’alcaldessa, Ada Colau, que intervingui per evitar que noves vagues generin un “caos” a l’aeroport del Prat, tal com van apuntar que ha passat aquest cap de setmana amb l’aturada del personal de terra d’Iberia.

Davant la convocatòria de vaga indefinida dels treballadors de seguretat a partir del 9 d’agost i l’anunci del personal de terra d’Iberia de noves convocatòries, el regidor de JxCat Jordi Martí va assegurar que les vagues a l’aeroport són un “greu perjudici” per a la ciutat. “Demanem a l’alcaldessa i al seu govern que entomin la situació i que assumeixin la seva responsabilitat”, va subratllar Martí.

El grup municipal de JxCat va registrar una pregunta oral dirigida a l’alcaldessa en què reclamava saber “quines mesures pensa dur a terme el govern davant la vaga anunciada per al 9 d’agost dels treballadors de seguretat de l’aeroport del Prat per tal d’ajudar a revertir els inconvenients que pugui produir la situació?”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here