Convocada per avui dimecres 31 de juliol una aturada de dotze del migdia a quatre de la tarda i de vuit del vespre a mitjanit.

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Ministeri de Foment s’han dictat uns serveis mínims del 40% a Rodalies.

Per al que fa als trens AVE i Llarga Distància s’assegura la circulació amb un servei del 78% dels trens afectats, sobretot aquells que es realitzen amb el personal de Barcelona. Els serveis d’Avant es calcula un 65% de trens afectats.

Si els bitllets han estat adquirits amb antelació a la vaga es podrà sol·licitar el seu canvi o reemborsament.

En aquesta nova jornada de vaga, des de la CGT han expressat que reclamen diverses millores entre les que es troben un augment de les taxes de reposició, la conciliació familiar o l’aturada de l’externalització dels serveis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here