British Airways cancel·la els seus vols per una fallada informàtica davant la indignació del passatge. Una fallada en el sistema de facturació de British Airways (BA) està provocant retards i cancel·lacions en els vols de diversos aeroports del Regne Unit, inclosos els tres de Londres, segons ha confirmat la companyia

La mateixa aerolínia ha comunicat que està treballant en solucionar aquest problema, que no afecta tots els aeroports, de la manera més ràpida possible. De moment, està realitzant el procés de ‘check in’ de manera manual i ha demanat disculpes a tots els seus clients a través del seu compte de Twitter.

Per als clients que vulguin realitzar vols de curta distància des dels aeroports de Heathrow, Gatwick i London City, BA ofereix la possibilitat de canviar els bitllets per a un altre dia.

Entre els vols cancel·lats o que sortiran amb retard n’hi amb destinació a diversos països europeus, com Espanya, Grècia, Itàlia o Rússia.

Aquest migdia, a la web de l’aeroport del Prat ja hi figuraven com a cancel·lats dos vols procedents de Heathrow que havien d’aterrar a Barcelona a les 12.35 i a les 14.00. També un vol que havia de sortir del Prat amb destinació a Heathrow a les 14.50.

Un vol procedent de Gatwick ha aterrat amb retard aquest migdia, i un altre de programat per aquesta tarda també està previst que arribi amb retard.

Font: Europa Press

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here