El campionat universitari va tenir lloc a Zagreb (Cròacia) i l’equip de la vicentina va guanyar una disputada final davant de la Universitat Novi Sad de Sèrbia

Ester López aconsegueix proclamar-se campiona al I Campionat Europeu Universitari d’Handbol Platja celebrat a Zagreg amb el sènior femení de la Universitat de Barcelona.

La competició va tenir lloc del 21 de juny al 17 de juliol a Zagreb, Croàcia. López és jugadora del sènior femení de l’Handbol Sant Vicenç, que competeix a la Divisió d’Honor Plata femenina.

La vicentina està estudiant farmàcia a la UB i va haver d’enfrontar-se als equips d’handbol platja de les universitats de  Cyprus International University (Xipre) , de l’ Sport University Cologne (Alemanya), de University Novi Sad (Sèrbia), de Tilburg University (Països Baixos) i davant de les locals, University of Zagreb (Croàcia).  La final la va disputar davant la University Novi Sad de Sèrbia, guanyant 2 a 1 als shoot-out .

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts