Les obres de reforma de la Carretera de Molins de Rei quedaran aturades les dues properes setmanes per vacances del personal de l’empresa constructora. L’alcalde i el regidor han constatat que les obres segueixen un bon ritme i compleixen tots els objectius. Està previst que el primer tram quedi enllestit al setembre i la primera fase acabi al gener.

 

Les obres de reforma de la Carretera s’aturaran fins el proper 26 d’agost per respectar les vacances del personal que treballa en aquest projecte. L’aturada va preveure’s al calendari d’actuacions, que tal i com va comprovar l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i el regidor de Via Pública, Alex Herrero, en la visita d’obres que van realitzar just abans de l’aturada, s’està complint adequadament.

Actualment s’està treballant en el tram de la carretera que comprèn els carrers Josep Folqué i Pi i Margall, costat riu, i ja s’està procedint a la col·locació del paviment final. Es preveu que aquest tram quedi enllestit al mes de setembre.  També van executar-se els treballs de creuaments de canonades serveis a la cruïlla de Pi i Margall, un dels punts més complexos d’aquesta fase per l’afectació que tenia sobre la mobilitat.

L’alcalde, Xavi Paz, va explicar que “l’objectiu de la visita era comprovar sobre el terreny l’evolució d’unes obres molt importants i que, per la seva ubicació, tenen una gran incidència en el dia a dia de la gent de Molins de Rei”. Paz, però va constatar que les obres s’estan executant en els terminis previstos i també va destacar “la satisfacció general amb l’empresa responsable a l’hora d’atendre les demandes dels veïns per atenuar les molèsties i els inconvenients derivats dels treballs”.

Paz es reuneix cada setmana a l’Ajuntament amb els veïns per a mantenir-los informats de l’evolució i recollir les seves impressions. La setmana passada va mantenir també una reunió amb la Plataforma de les Avingudes València i Barcelona per a valorar la situació del projecte. La trobada va servir als veïns i veïnes del municipi per a demanar la incorporació al projecte de la instal·lació d’illes emergents que estiguin disponibles el més aviat possible, també van demanar la restricció del pas de camions de gran tonatge un cop acabades les obres i l’habilitació de noves places de càrrega i descàrrega.

El govern municipal va anunciar que estudiarà amb detall les peticions per a donar-ne una resposta satisfactòria.

Font: Aj. Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here