Quatre joves amb els rostres coberts amb cascs integrals de moto van irrompre el passat dimarts a la nit un saló de jocs de Sant Vicenç des Horts. Dos dels joves duien grans ganivets de cuina i un altre una defensa elèctrica.

Els quatre joves van obligar als cients a posar-se de genolls sota de les taules mentre demanaven al responsable de l’establiment que entregués els diners disponibles, un total de 2000 euros que es trobaven a una caixa de seguretat.

La Vanguardiava tenir accés a un dels vídeos de les càmeres de seguretat on es pot veure com en tres minuts els quatre individus entren al local amb els cascos que tapen els seus rostres, intimiden als cients i obliguen al responsable a retirar els diners de la caixa i marxen.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here