Un grup format per alumnes de les escoles de música de Sant Boi actuarà durant el festival gràcies al projecte A.M.A (Acadèmia Musical Altaveu)

Des de fa tres anys l’Altaveu incorpora al cartell del festival una proposta de producció pròpia comptant amb artistes de les escoles de música de Sant Boi. Després de Regira 2017 i Alça la Veu 2018, enguany s’ha posat en marxa el projecte A.M.A (Acadèmia Musical Altaveu), un projecte essencialment formatiu que vol potenciar la professionalització musical entre els i les estudiants més avançats de les escoles de música de la ciutat.

Des de maig fins al setembre, s’ha treballat amb els i les alumnes de les diferents escoles de música de Sant Boi en un procés de formació que s’ha estructurat en dos blocs. Un primer dedicat a la composició que culmina amb la creació d’un repertori musical, i un segon centrat en la interpretació i que finalitza amb la presentació d’un espectacle professional dins de la programació del festival Altaveu. Els cursos i tallers seran impartits per reconeguts professionals com: Rafa Pons, Marcos Decker, Pepo López, Santos Berrocal i John Caballés.

El resultat del projecte no només serà l’actuació durant la programació del festival, sinó que també vol ser una font d’oportunitats per a les noves generacions del municipi, donar visibilitat a l’ensenyança musical de la ciutat i al talent local, i vincular el festival amb nous públics i persones joves de Sant Boi.

Font: Ajuntament de Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here